Вікенд у Львові: Grand Hotel Lviv Luxury & SPA

Grand Hotel Lviv Luxury & SPA
У вересні всі активно повертаються до роботи та навчання. Щоб не “зловити” осінню депресію, потрібно вміло балансувати роботу та відпочинок.

Рекомендуємо приїхати до Львова на вікенд – восени тут проводяться фестивалі кави, вина, різні мистецькі заходи та знаменитий книжковий форум видавців.  Щоб перебувати в епіцентрі культурного життя міста, радимо зупинитися в Grand Hotel Lviv Luxury & SPA – єдиному п’ятизірковому готелі Львова. Саме у цьому готелі ви зможете не лише відчути історичний дух міста, а й добре відпочити у сучасних зручних апартаментах.  

Гордістю Grand Hotel Lviv є SPA-центр Oasis Infinity Pool & SPA. Тут є басейн, площею 60 м2,  джакузі, 6 різних саун, тренажерний зал...А ви колись були у сінній кімнаті? Зупинившись у готелі, обов’язково радимо завітати туди! Ви будете відчувати себе ніби на відпочинку на природі – у сінній кімнаті панує неймовірна романтична атмосфера!   

  

При виборі готелю варто звертати увагу на послуги, які включені у вартість. Grand Hotel Lviv Luxury & SPA має для вас чудову пропозицію: у вартість входить проживання у номері, швидкісний Wi-Fi, сніданок “шведський стіл”, безкоштовне відвідування SPA-центру із басейном, джакузі, тренажерним залом, 6 саунами та сінною кімнатою та навіть паркування. 

Grand Hotel Lviv Luxury & SPA має також розвинену інфраструктуру власних grand-закладів. Ресторан Grand SoLie сподобається гурманам, які полюбляють вишукані страви та десерти європейської кухні. Розслабитися за приємною розмовою та смачним коктейлем можна у The Lobby Bar –  ідеальному місці для pre-party. Заклад пишається не лише своєю колекцією вин та різноманітних коктейлів, а й культурною програмою – щоп’ятниці із 20:00 лунає жива музика або “запалює” ді-джей. На Grand Rooftop ви зможете поснідати, спостерігаючи за ранковим життям Львова з тераси або ж повечеряти у романтичній обстановці. Через те, що кількість місць на терасі обмежена, ви зможете насолодитися видом на Львів із висоти пташиного польоту у затишній атмосфері.  

 

Бренд Grand Hotel Lviv завоював любов і довіру мандрівників по цілому світі. Про це свідчать і високі оцінки на TripAdvisor та Expedia, і численні нагороди, отримані завдяки позитивним відгукам гостей. Grand Hotel Lviv є переможцем конкурсу Hotel of the Year Awards 2019, лауреатом конкурсу World Spa & Wellness Awards в номінації “Готель СПА року: Східна Європа – 2019 рік” та багатьох інших нагород. Grand Hotel Lviv Luxury & SPA – соціально відповідальний готель. За використання екологічно безпечної продукції і турботу про стан довкілля, готель був відзначений сертифікатом “Життя у стилі еко”. 

Grand Hotel Lviv Luxury & SPA має для вас чудову пропозицію: забронюйте 2 ночі і отримайте 3 у подарунок! Якщо плануєте довший відпочинок у Львові, скористайтесь пропозицією “Забронюйте 3 ночі, отримайте 4-ту у подарунок”. Мандрівка до Львова на 3-4 дні дозволить вам побачити все заплановане і насолодитися містом та готелем не поспішаючи. 

Grand Hotel Lviv Luxury & SPA має місію, яку сумлінно виконує: наповнювати ваш час у готелі grandioзними емоціями та неустанною турботою, перевершуючи ваші сподівання. Переконайтесь у цьому на власному досвіді, забронювавши номер за посиланням grand-hotel.com.ua

Миша Романова
Предыдущий материал

Миша Романова о запрещенных продуктах, самой эффективной диете и секретах сексуальности: эксклюзив

Ксения Собчак и Константин Богомолов
Следующий материал

СМИ: Роскошная свадьба Ксении Собчак обойдется ей в десятки миллионов рублей

Новости партнеров